Kosten


Wat kost een consult?

Het tarief bedraagt tussen de €85,00 en €90,00 voor een gesprek van 45 minuten contacttijd en 15 minuten administratietijd.

Afhankelijk van bij u toegepaste behandeling, wordt bij uw zorgverzekeraar tarief Basis GGZ Kort, Middel of Intensief in rekening gebracht. In 2014 geldt een eigen risico van 360 euro per jaar (dat u zelf moet betalen voor gemaakte medische kosten uit het basispakket).

Bel tijdig af!

Bent u plotseling verhinderd, belt u dan alstublieft minimaal 24 uur van tevoren af. Als u wegblijft zonder het te melden en als u minder dan 24 uur tevoren annuleert, wordt een normaal uurtarief in rekening gebracht.

Wie betaalt de rekening?

Of u betaalt direct aan de psycholoog, of deze handelt het af met uw verzekeraar. Dat is afhankelijk van het soort polis dat u heeft (natura of restitutie).

Wat is een consult (standaardzitting)?

Een individueel consult van 45 minuten geldt als standaardzitting. Er zijn echter verschillende varianten mogelijk, zoals halve zittingen, groepstherapie, emailconsulten, telefonische consulten. Een telefonisch consult telt bijvoorbeeld als een kwart zitting.

Tolk

Bij gebruik van een tolk betaalt u bij aanvang van iedere zitting (gesprek) de eigen bijdrage voor de tolk van €20,00 contant. Deze bijdrage wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar..