Aanbod


Volwassenen


Hebt u last van werk- of studieproblemen, spanningsklachten, chronische lichamelijke klachten die veroorzaakt kunnen worden door psychische problemen, rouwverwerking, depressie, somberheid, schuldgevoelens, angsten, paniekaanvallen, fobieën, agressiviteit, dwangmatige klachten, traumaverwerking of andere problemen van geestelijk aard, dan bent u bij PsychoZorg aan het juiste adres.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in vluchtelingen / migranten problematiek, allochtone achtergrond (1e en 2e generatie), seksueel geweld in de jeugd, adoptie en onvrijwillige kinderloosheid.

Migranten


Allochtonen en Migranten hebben vaak te maken met unieke problemen. Doordat ze feitelijk in twee of zelfs meer culturen tegelijk leven, kan dit voor wrijving zorgen: ouders die uw keuzes niet begrijpen, een werkgever die u niet snapt, een partner met hele andere (culturele) opvattingen.

Bij Psychozorg werken een aantal psychologen die zelf migrant of allochtoon zijn en daarnaast gespecialiseerd zijn in zulke problemen. Dit zorgt ervoor dat u met iemand kunt praten die uw culturen begrijpt en u kan helpen oplossingen te vinden die voor iedereen werken.

Arbeidspsychologie


Zieke werknemers zijn vaak ontevreden én kosten bedrijven veel geld. PsychoZorg biedt hierbij hulp door inschatting te maken van hoe zwaar de problemen zijn en wat voor aanpak benodigd is. Daarna bieden we therapie en begeleiding dat gericht is op werkhervatting. Daarnaast valt met preventie veel meer winst te behalen: begeleiding en hulp voor degenen die in hun functioneren worden belemmerd of die dreigen uit te vallen.

Corona update: Praktijk is weer open, voorkeur voor afspraken via telefoon of videobellen.Meer informatie
+