Contact


Vanwege COVID-19 is de praktijk beperkt open, maar gaan alle afspraken door via een combinatie van face-to-face op de praktijk en telefonisch / videobellen. Meer informatie.

De regels voor afspraken afzeggen blijven hetzelfde. Indien u een afspraak wilt afzeggen, bel alstublieft minimaal 24 uur van tevoren af. Als u wegblijft zonder het te melden en als u minder dan 24 uur tevoren annuleert, wordt een normaal uurtarief in rekening gebracht.

Op de praktijk gelden nieuwe regels: onder andere handen wassen en contactloos temperatuur meten bij aankomst. Als u griepklachten hebt mogen we u niet binnenlaten. Lees alle details hier

Openingstijden

De praktijk is geopend op werkdagen van 9:00 tot 18:00. Aanmelden voor behandeling is op werkdagen mogelijk per telefoon, e- mail en via het Online Aanmeldformulier.

Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te laten beginnen. Neem contact met ons op voor eventuele wachttijd per verzekeraar – veel zorgverzekeraars bepalen hoeveel van hun klanten we mogen behandelen in een periode.

Telefonisch contact

Te allen tijde kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat; ook in het weekend. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. U kunt ons persoonlijk spreken op een van de telefonische spreekuren.Voor het maken of verzetten van afspraken is het handig te bellen. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons ook e-mailen.

Telefonisch spreekuur

Elke psycholoog heeft een eigen spreekuur. Bij het eerste gesprek krijgt u een overzicht van de bereikbaarheid van uw psycholoog.

Bankgegevens

Rekening: ABN 455832447
t.n.v. Inz. PsychoZorg
te Rotterdam

  Neem Contact met ons op.

  Uw naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Typ alstublieft de volgende tekens:
  captcha

  Locatie Zuid

  Zijpe 2
  3086 HZ Rotterdam

  T: 010 – 481 08 59
  F: 010 – 481 59 34


  Grotere kaart weergeven

  Locatie Zuid is gevestigd in de buurt van winkelgebied Plein 1953 in Pendrecht. Parkeren in de buurt is gratis.

  Wij zijn gesitueerd op begane grond, dus ook makkelijk bereikbaar voor mensen die problemen hebben met de trap.

  Met het openbaar vervoer: Psychozorg bevindt zich op loopafstand (circa 15 minuten) van het metro- en busstation Slinge.

  .

  Corona update: Praktijk is weer open, voorkeur voor afspraken via telefoon of videobellen.Meer informatie
  +