Coronavirus: Alle behandelingen gaan door


Juist in deze moeilijke tijd, willen we er voor u zijn. Daarom gaan alle afspraken de komende tijd door, in de praktijk, via een telefoongesprek of videobellen.

Onze praktijkruimte is inmiddels aangepast volgens de richtlijnen van RIVM. Dit brengt ook nieuwe beperkingen, waardoor een groot deel van de afspraken voorlopig nog via de telefoon of videobellen zal gaan. Hierbij houden we rekening met uw behoeften en het type behandeling dat nodig is.

Bel ons vaste nummer (010 481 08 59) of e-mail ons voor afspraken of algemene vragen. Wij controleren dagelijks onze voicemail en email.

Nieuwe cliënten

Tijdens COVID-19 zijn nieuwe cliënten welkom. Meldt u aan via dit formulier.

Let wel dat u nog steeds een verwijsbrief van uw huisarts nodig hebt (de meeste huisartsen verstrekken die nu ook zonder een fysieke afspraak).

In de praktijk

Onze praktijk is weer open, met aanpassingen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. De belangrijkste verschillen voor u:

  • Als u verkouden bent of griepklachten hebt, kom dan niet. Wij mogen u dan niet binnenlaten. U kunt eventueel uw afspraak telefonisch of via videobellen doen.
  • Kom niet te vroeg, kom op tijd. We willen voorkomen dat mensen lang in de wachtkamer zitten.
  • Als u binnenkomt, is het verplicht om uw handen goed te wassen met zeep en water.
  • We meten contactloos uw temperatuur
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen

Telefonisch / Videobellen

U ontvangt uiterlijk 24 uur voor uw afspraak een e-mail van PsychoZorg. Met daarin informatie over de mogelijkheden om telefonisch of via videobellen uw psycholoog te spreken.

Corona update: Praktijk is weer open, voorkeur voor afspraken via telefoon of videobellen.Meer informatie
+